Haber

Karadeniz’de kaybolan 11 yaşındaki Ahmet’ten acı haber

Karadeniz’de kaybolan 11 yaşındaki Ahmet’ten acı haber

Denizde kaybolan 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu, ölü sayısı 3’e yükseldi

SAMSUN – Samsun’da girdikleri denizde kuzeni ve ikizi boğulan ve kendisi de kaybolan 11 yaşındaki Ahmet’ten acı haber geldi. Dalgıçlar denizde kaybolan çocuğun cansız bedenine ulaştı.

Atakum ilçesine bağlı Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü’nde 15 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen olayda, serinlemek için denize giren Elif Nur Topçu ve Oğuzhan Topçu kardeşler ile ikiz kardeşler Ahmet Altundal ve Sümeyya İncilay Altundal sular altında kaldı. akıntıyla uzağa. Olaya müdahale eden Samsun Emniyet Müdürlüğü kurbağaadam Oğuzhan Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal’ı canlı kurtarırken, Elif Parıltı da kalbi duran Topçu’yu sahile getirdi. Ahmet Altundal denizde kayboldu. Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal kaldırıldıkları özel hastanede hayatını kaybetti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Oğuzhan Topçu’nun taburcu edildiği öğrenildi.

Ahmet 3. günde bulundu

Denizde kaybolan 11 yaşındaki Ahmet Altundal için bu sabah yeniden arama çalışması başlatıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına bağlı dalgıçlar, su yüzeyinden ve su altından çocuğun kaybolduğu yerin çevresinde yoğun arama yaptı. Arama işlemi saat 17:00 sıralarında sonuç verdi. Küçük Ahmet’in cansız bedeni denize girdiği yerin karşısındaki kayalıkların dibinde bulundu. Ceset, hastane morguna kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu